Hoekstabilisator vierkant wand - glas

Verkoopprijs:
€ 222,85
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 184,18
Verkoopprijs: € 222,85
Verkoopprijs zonder BTW: € 184,18
Totaal excl. 21% btw: € 184,18
Bedrag BTW€ 38,67
Total Tax: € 38,67
Art.nr.: T.148449MS7
Hoekstabilisator vierkant wand - glas. Voor 6, 8 en 10mm glas. Geen uitsparing het het glas benodigd. Indien u dit artikel los bestelt (zonder glas) kiest u dan brief/pakketpost bij het afrekenen. Levertijd ca 1 week.
Uitvoering
 Terug naar: DOUCHE OP MAAT

Hoekstabilisator vierkant wand - glas. Voor 6, 8 en 10mm glas.

Geen uitsparing in in het glas benodigd!
Deze mooie hoekstabilisator is nieuw in ons assortiment en geeft het vaste douchepaneel de gewenste stabiliteit. Naast de functionaliteit ziet deze stabilisator er ook nog eens fantastisch uit en past in het rechte lijnenspel waardoor deze nagenoeg niet opvalt. 

De installatie zal helemaal bevallen aangezien er geen glasbewerking nodig is. De stabilisator wordt over het glas geschoven en is voorzien van klemschroeven voor de fixatie op het glas. De installatie op de muurzijde is erg makkelijk door de slobgaten die zorgen voor voldoende stelmogelijkheid. Alle schroeven worden afgedekt door een geïntegreerde afdekplaat.
Stabilisatiehoekbeugel met slobgaten voor aanpassing aan de muurzijde, te bevestigen aan de bovenrand van het glas, geen glasbewerking nodig, verborgen schroeven

  • Voor glasdiktes: 6/8/10 mm
  • Afmeting: 300 x 150 mm
  • Links of rechts te bestellen
  • Finish: glans chroom
  • Afdekplaten over de schroeven

 

Indien u dit artikel los bestelt (zonder glas) kiest u dan brief/pakketpost bij het afrekenen. Levertijd ca 1 week.