OPRUIMING Zonnescherm WIT RAL9003- 70x255cm incl. montageset - Schaduwdoek harmonica onder glas per vak UV bestendig/waterafstotend

Verkoopprijs:
€ 49,95
Verkoopprijs zonder BTW:
€ 131,29
Verkoopprijs: € 49,95
Bedrag BTW€ 8,66
Total Tax: € 8,66
Art.nr.: ps-1x
OPRUIMING 4 STUKS - Zonnescherm harmonica schaduwdoek 70cm x 255cm lang - WIT RAL9003 onder glas per vak UV-bestendig en waterafstotend en wasbaar. Voor een vlakke doekbreedte past deze in een binnenmaat tussen de liggers van 75cm (per zijde 2,5 cm voor de draadspanners). Voor daklicht, overkapping veranda en serre. Zelfmontage,INCLUSIEF montageset. Kan ook zonder vast glazen dak erboven. Levertijd is 3 werkdagen.
Kleur :
Zie tip
Optioneel - Onderdeel
Accessoire
 Terug naar: ZONWERING OVERKAPPING

Zonnescherm harmonica schaduwdoek (onder glas) per vak waterafstotend en UV bestendig

Voor een vlakke doekbreedte past deze maat van 96cm breed bij een binnenmaat tussen de liggers van 75cm (per zijde 2,5 cm voor de draadspanners).
Wellicht wilt u het juist niet zo strak, dan kunt u een smallere binnenmaat tussen de 2 balken hebben.
Voor daklicht, overkapping en serre. Kan ook zonder vast glazen dak erboven - Compleet met installatiemateriaal en handleiding - Geschikt voor zelfmontage.
Meerdere lengtes achter elkaar als de uitval groter dan 220cm is geen probleem.  (u kunt extra doeken op maat bij bestellen via deze pagina)
Geschikt voor Serre, Afdak, Overkapping, Veranda of Lichtstraat, Pergola, Patio.

Productomschrijving

Mooi zonnedoek om een plek in de schaduw te creëren in de tuin, serre, terrasoverkapping, veranda, daklicht of patio

Zonnedoek om een schaduwplek in je tuin te maken zonder dat het onnodig donker wordt, zoals meestal het geval is met reguliere luifels. Het doek is van waterafstotend materiaal, geen paniek als het begint te regenen dus als je het toepast als zonnerscherm zonder een glazen dak.
Optioneel: Inclusief benodigde montagekit/spankabels.

 • UV-bestendig, lichtgewicht, 100% polyester textielweefsel - waterafstotend kleuren polyester 140 gr m2 UV bestendig
 • Gewicht ca. 140 g / m²
 • Optimale UV- en hittebescherming (ca. 95%)
 • Wasbaar op 40 ° C
 • Stofkeuze voor dit standaard formaat Ivoor wit

Vanwege de geringe benodigde ruimte is deze spantechniek ideaal voor het afschermen van afzonderlijke velden/vakken bij glazen daken.

 1. Een nette oplossing: de zeilen blijven volledig in hun 'vak'
 2. Eenvoudig te verplaatsen: de zeilen glijden gemakkelijk over het hoogwaardige roestvrijstalen koord
 3. Open of sluit individuele luifels zoals jij dat wilt eenvoudig met een stevige uitschuifbare stok.

Optioneel Levering inclusief montageset per vak.

 • 1x hoogwaardig roestvrijstaal draad 2mm - voldoende lengte voor 2 x de lengte voor de door uw gekozen uitval - met bijzonder glad oppervlak.
 • 4x kabelspanner - U-element voor bevestiging met één schroef (door de verschillende schroefgaten in de steun is het draadspansysteem te monteren in het verlengde van de spandraad (muurbalk-onderbalk) of in een hoek (op de dwarsbalken).
 • Door de smalle afdekkap een minimale lichtspleet tussen de balken en het zonnedoek.
 • Voldoende Uv bestendige runners met schroefje om de runners om de 30cm aan het zonnedoek te bevestigen en 4 UV besstendige kunststof stoppers per vak.
  De stopper wordt op het RVS-draad geschoven en heeft twee posities: 
  1. de eerste de stand (rust); zorgt dat de stopper zelf op draad blijft zitten, zodat deze niet zoekraakt 
  2. de tweede stand (rem); houdt het zonnezeil op de gewenste plaats. Het zeil kan dan toch nog verschoven worden, wat belangrijk is wanneer het zonnezeil schuin is opgehangen, zoals bijv. in serres/veranda's, waar het zeil eventueel naar beneden kan glijden. 
  Bescherming van het zonnezeil tegen de wind: positioneer het zonnezeil in de "geparkeerde" positie; de stopper houdt het zonnezeil ineen geschoven, zodat het zeil bij sterke wind of onweer zo min mogelijk vat heeft op het zeil.

  OPTIONEEL:
 • Stok voor het  eenvoudig verschuiven van onze zonnezeilen - 127 cm lichtgrijs bestaande uit 4x buizen, welke op elkaar gestoken worden (net als een tentstok) 1,5 cm diameter.
  Duwstang voor eenvoudige verplaatsing van de luifel met kabelspanningstechnologie. Totale lengte van 127 cm.
  Met de duwstang kunt u eenvoudig de markies en de lopende haakstopper (ook in de remfunctie) in de gewenste positie duwen. Hiervoor is weinig druk vereist.
  Met de plastic tip drukken ze lichtjes tegen de loophaak en zo beweegt het zonnescherm heel gemakkelijk.
  lengte: 127 cm - 

  diameter: 1,5 cm - kleur: lichtgrijs - 

  gewicht: 160 g

Met voor elk vak een apart doek creeert u een doelmatige, variabele, mooie oplossing!
Het spandraadpakket: de draden worden zijdelings aan de balken te worden gemonteerd; met een afstand van ca. 4 cm tot het glas erboven.
Hoogwaardige roestvrijstalen kabel van 14 mtr met een bijzonder glad oppervlak met een diameter van 2 mm, exact passend bij het hakenkabel-spansysteem Peddy Shield. De roestvrijstalen kabel bestaat uit 20 fijnste roestvrijstalen draden, die door hun constructie als streng een bijzonder glad oppervlak hebben en de speciale haken zeer goed laten glijden.
Achter de laatste runners worden runnerstoppers geplaatst. Dit voorkomt dat het hele doek mee glijdt bij het verschuiven van het doek.

Levertijd is ca 1,5 werkweken.